- 
Arabic
 - 
ar
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Turkish
 - 
tr
Serbian
 - 
sr

9 koraka za kupovinu nekretnine u Crnoj Gori

Bilo da prvi put kupujete nekretninu u Crnoj Gori ili da ste to već radili, postoji 9 jednostavnih koraka koje morate proći. Dajemo Vam uvid u to kako izgleda kupovina nekretnina u Crnoj Gori, kada sarađujete sa agencijom za nekretnine Taluma Montenegro:

  1. Pronađite agenciju kojoj vjerujete – ne preskačite ovaj krucijalni korak. Posredovanje sa agencijom Vas štiti od zloupotrebe od strane prodavaca, a i znatno Vam olakšava pronalaženje nekretnine iz snova. Agencije posjeduju veliki broj informacija o nekretninama na tržištu i kroz saradnju sa njima ćete uštedjeti mnogo vremena koje biste utrošili na samostalno traženje Vašeg novog doma.
  2. Odlično, pronašli ste nas. Agencija za nekretnine Taluma Montenegro je agencija broj 1 za prodaju i izdavanje nekretnina u Crnoj Gori. Imamo najveću bazu podataka koju svakodnevno ažuriramo i poslujemo na svjetskom nivou agencija za nekretnine.
  3. Pogledajte šta se nudi na našem website-u www.talumamontenegro.me i pronađite nekretninu koja najviše odgovara Vašim željama. Uz jednostavni pretraživač na sajtu, tačno ćete moći da izaberete tip nekretnine, grad, broj soba, broj kupatila i cjenovni rang koji Vama odgovara. Ukoliko ne pronađete nekretninu koja Vam odgovara, budite slobodni da nas kontaktirate jer uvijek imamo i nekretnine koje prodavci ne žele da objavimo na sajtu. U tom slučaju imaćete uvid u nekretnine koje još uvijek ne postoje na tržištu, a mogu biti jako atraktivne.
  4. Zakažite sastanak sa nama. Posjetite nas u kancerariji na adresi Radoja Dakića 20, Podgorica ili nas pozovite na telefon +382 67 00 14 14 kako bismo zakazali sastanak uživo. Takođe nas možete i kontaktirati putem e-mail adrese office@talumamontenegro.me
  5. Posjetite nekretninu koja Vam se dopada. Uz naše posredstvo organizovaćemo Vam da uživo pogledate izabranu nekretninu, a ukoliko dolazite iz inostranstva organizovaćemo Vam prevoz do potrebne lokacije.
  6. Dajte ponudu. Kada pronađete nekretninu koju želite kupite, recite našem agentu koliko ste spremni da platite za nju. Davanje niže ponude može biti rizično i moglo bi Vas koštati gubitak nekretnine iz snova.
  7. Napravite rezevaciju / ostavite kaparu. Da biste to učinili potrebno je ostaviti iznos 3-5% vrijednosti željene nekretnine.
  8. Sklopite dogovor sa prodavcem, a mi ćemo se pobrinuti za papirologiju, advokata, prevodioca i notara. Na Vama je da ne brinete jer ćemo se potruditi da cijeli proces ni ne osjetite.
  9. Proslavite. Čestitamo Vam jer ste sada spremni za stvaranje najljepših uspomena iz svog novog doma. Želimo vam sve najbolje.

Ostali tekstovi

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms