- 
Arabic
 - 
ar
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Turkish
 - 
tr
Serbian
 - 
sr
380.000

Prodajemo dvosoban stan, sa panoramskim pogledom na more, Budva | ID: ML 730

Prodajemo stan u srcu Budve!

Ova nekretnina ima panoramski pogled na more koji će vam oduzeti dah. Nekretnina površine 111m2, udaljena 400m od Slovenske plaže, sa dvije prostrane spavaće sobe, udobnim dnevnim boravkom i tri kupatila, nudi savršen spoj stila i funkcionalnosti.

Zakoračite u svijet elegancije i udobnosti, jer ovaj potpuno namješten stan dolazi sa svim namještajem koji vam je potreban za useljenje. Od dekora do vrhunskih sadržaja, svaki detalj je pažljivo odabran kako bi pružio najveću udobnost.

Smješten na četvrtom spratu zgrade Nivel, koja pruža dva lifta. Dodatno, ova ekskluzivna ponuda uključuje i parkirno mjesto.

Potencijal za ostvarivanje značajnog prihoda izdavanjem ovog izuzetnog stana, uz cijenu dnevnog najma od 300,00 €, možete iskoristiti brz povrat ulaganja.

Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku da posjedujete komadić raja u Budvi, po cijeni od 380.000€, ova nekretnina predstavlja izuzetnu vrijednost za ovu lokaciju i sadržaje.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona +𝟯𝟴𝟮𝟲𝟳𝟬𝟬𝟭𝟰𝟭𝟰, putem E-mail adrese OFFICE@TALUMAMONTENEGRO.ME  ili posjetite naš web site WWW.TALUMAMONTENEGRO.ME

Detalji

Tip oglasa : Prodaja
Tip nekretnine : Stan
Cijena : 380.000
Kvadratura : 111 m²
Grad : Budva
Adresa : Centar
Spavaće sobe : 2
Kupatila : 3
Sprat : 4
Lift : Da
Balkon : Da
Parking : Da
Šifra oglasa : ML 730

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms