- 
Arabic
 - 
ar
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Turkish
 - 
tr
Serbian
 - 
sr
Prodaja
23.000

Prodaje se razrađen posao sa pratećom opremom, Master kvart | ID: ML 429

Prodaje se razrađen posao sa pratećom opremom, u Master kvartu. Prodaja biznisa, prenos vlasništva firme, dozvole, mašine, brenda i marketinškog dijela u koji je zaista mnogo uloženo, to bi podrazumijevalo ako seli biznis u svoj prostor ili neki drugi grad da bi odradili reklamu da je došlo do promjene lokacije, a vizitke, flajere, cjenovnik, web, društvene mreže.

InfraShape Horizontal, stilizovanog i modernog dizajna, kombinuje kardio vježbe sa inovativnim tehničkim funkcijama poput:

– ekrana osjetljivog na dodir

– sjedišta od luksuzne kože

– vakuum masaže pod pritiskom

– vježbi protiv efekata gravitacije

– infracrvenog zagrijavanja

– kolagenske lampe

– aroma i terapije bojama

Roll Shape kombinuje ljekovite efekte infra crvenog zračenja sa pozitivnim uticajem masaže. Infracrvena tehnologija značajno doprinosi čvrstoći tijela, jača mišiće, zateže kožu i ublažava strije. Roll Shape je potpuno bezbjedan, dizajniran tako da omogućava udobnu masažu. Profesionalni uređaj za limfnu masažu omogućava korisnicima odabir između širokog obima programa i funkcija, gdje korisnik može konfigurisati svoj program koji će uređaj sačuvati za potrebe narednih tretmana.

 

Cijena: 23.000€

 

Šifra: ML 429

 

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona +38267001414, putem e-mail adrese OFFICE@TALUMAMONTENEGRO.ME  ili posjetite naš web site WWW.TALUMAMONTENEGRO.ME

Detalji

Tip oglasa : Prodaja
Tip nekretnine : Poslovni
Cijena : 23.000
Grad : Podgorica
Adresa : Master kvart
Šifra oglasa : ML 429

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms