- 
Arabic
 - 
ar
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Turkish
 - 
tr
Serbian
 - 
sr
Prodaja
11.150.000

Prodaje se novoizgrađena vila, Perazića Do, Budva | ID: ML 457

Prodaje se novoizgrađena vila u Perazića Dolu, udaljena 10 metara od pješčane plaže, sa 4 spavaće sobe i 4 kupatila. Veličina parcele: 320m2, Vila: 285m2. Vila ima 3 nivoa, prekrasan pogled na more, zatvoreni i otvoreni bazen, saunu i tursko kupatilo. Energetski efikasna zgrada, najkvalitetniji materijali (prirodni kamen, parket, vrata i prozori), potpuno opremljena kupatila, video nadzor sa detektorima kretanja, mediteransko zelenilo (maslina , citrusi, čempresi & lavanda) 1 parkirno mjesto (mogućnost dodatnog).

Ova izuzetna savremena kuća nalazi se u gradu Perazica u blizini luksuznih turističkih mjesta Petrovca, Svetog Stefana i Budve. Glavni put vodi direktno do kuće u Perazića Dolu.  Arhitekte su dizajnirali ovu upečatljivu rezidenciju kako bi se uskladili s prirodnim okruženjem i maksimizirali pogled na more. Prostrani unutrašnji dnevni boravak i spavaće sobe imaju panoramski pogled na blistavo Jadransko more. Dom je dizajniran na tri nivoa kako bi se optimizovala njegova integracija sa okolinom. Prozirna staklena vrata, veliki prozori i prozirne balkonske barijere daju ovom izuzetnom domu obilje prirodnog svjetla i očaravajući ambijent u zatvorenom i na otvorenom.

Pažnja prema detaljima i precizna izrada odlika su ove vile. Uključeno je mnoštvo standardnih završnih obrada i funkcija. Glavni stambeni prostor i dvije od četiri spavaće sobe pružaju prekrasan pogled na more sa pojedinačnih privatnih balkona. Otvoreni bazen je idealno mjesto za uživanje u prirodnom okruženju. Solarni paneli pružaju ekološki prihvatljivo, energetski efikasno rješenje za toplu vodu.

 

Cijena: 1.150.000€

 

Šifra: ML 457

 

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona +38267001414, putem e-mail adrese OFFICE@TALUMAMONTENEGRO.ME  ili posjetite naš web site WWW.TALUMAMONTENEGRO.ME

Detalji

Tip oglasa : Prodaja
Tip nekretnine : Kuća
Cijena : 11.150.000
Kvadratura : 285 m²
Kvadratura zemljišta : 320
Grad : Budva
Adresa : Perazića Do
Spavaće sobe : 4+
Kupatila : 4+
Balkon : Da
Parking : Da
Šifra oglasa : ML 457

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms