- 
Arabic
 - 
ar
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Turkish
 - 
tr
Serbian
 - 
sr

AGENCIJA ZA NEKRETNINE PODGORICA

TALUMA MONTENEGRO

TALUMA MONTENEGRO DOO vodeća je agencija za nekretnine u Podgorici, Crna Gora. Osnovana sa ciljem unošenja novog, legalnog, kvalitetnog i profesionalnog pristupa poslovanju.

U okviru firme imamo obezbijeđenu pravnu službu koja učestvuje u sklapanju ugovora i provjeri regularnosti dokumentacije svih nekretnina koje se nalaze u našoj ponudi tako da su i kupci i prodavci potpuno pravno zaštićeni.

Kompanija posluje pod zaštićenim sloganima: “Vi imate nekretninu? Mi imamo kupca.“ (slogan je zaštićen u Evidenciji autorskih djela i predmeta srodnih prava pod brojem A-15-2022 kod Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma*), “Vi imate nekretninu? Mi imamo zakupca.” (slogan je zaštićen u Evidenciji autorskih djela i predmeta srodnih prava pod brojem A-16-2022 kod Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma*) i “Usluga koju zaslužujete, agencija kojoj vjerujete.” (slogan je zaštićen u Evidenciji autorskih djela i predmeta srodnih prava pod brojem A-14-2022 kod Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma*), a da bismo opravdali naše slogane i Vaše povjerenje, naš tim uvijek stoji na raspolaganju da besprekorno pruži sigurnost i zadovoljstvo u poslovanju sa našom agencijom. 

* Nosilac autorskog prava je DOO TALUMA MONTENEGRO. Na osnovu Člana 192 Zakona o autorskim i srodnim pravima Sud može odrediti da povredilac plati nosiocu prava naknadu štete. 

Ponudom nekretnina i uslugom koju pružamo klijentima na crnogorskom tržištu želimo da stvorimo najbolji pristup poslovanja. Razlika je jasna i već na samom startu vidljiva da svjetski pristup izdvaja našu agenciju za nekretnine kao vodeću u Crnoj Gori.

Naša vizija je da postanemo sinonim za nekretnine i da konstantno postavljamo visoke standarde u svojoj djelatnosti. Ne samo da smo uveli nove trendove, već konstantno radimo na kreiranju novih projekata. Ciljevi agencije za nekretnine TALUMA MONTENEGRO, Podgorica podređeni su zadovoljstvu kupaca, prodavaca i investitora. Konstantnim rastom ponude i potražnje nastojali bismo da se naša kancelarija pozicionira i u ostalim gradovima Crne Gore. TALUMA Montenegro obezbjeđuje konstantno najviši standard za svoje klijente, pružajući agentima i vlasnicima nekretnina najbolji sistem podrške.

Ulažemo u marketing, u znanje, u poslovanje.
Ulažemo u sve za brzu i uspješnu prodaju i kupovinu. 

Ulažemo u budućnost crnogorskog tržišta.

Kada možete da birate, izaberite sebi najbolje.

Marija Lekić, izvršna direktorica

Marija Lekić je izvršna direktorica firme TALUMA MONTENEGRO DOO. Prateći svoj avanturistički duh i poslovnu angažovanost posjetila je više od 40 zemalja svijeta. 

Kroz višegodišnji rad sa ljudima u Crnoj Gori, Americi i Kanadi, ali i kroz saradnju sa stranim klijentima/inevstitorima, stekla je iskustvo potrebno da na pravi način prepozna želje klijenata i omogući im da lako i brzo pronadju odgovarajuću nekretninu. U želji da znanje i iskustvo iz Amerike i Kanade prenese na tržište nekretnina u Crnoj Gori, od strane nebrojeno klijenata TALUMA MONTENEGRO se rangirala na listi broj 1 agencija za nekretnine u Crnoj Gori. 

Rad po svjetskim standardima omogućio je da saradnja sa klijenima teče na profesionalan, siguran i odgovoran način.  Njen recept za uspjeh su velika upornost, konstantna želja za inovacijom i autentičnošću, kao i neprestalna motivacija zaposlenih. 

NAŠ TIM

Tamara Lekić

Menadžer prodaje

Mina Dragović

Agent prodaje

Aleksandar Šuković

Agent prodaje

NAŠE USLUGE

Prodaja i izdavanje nekretnina

Taluma Montenegro je vodeća kompanija u oblasti kupoprodaje i izdavanja nekretnina u Crnoj Gori. Osnovana sa ciljem da donese nov, legalan, kvalitetan, profesionalan i svjetski pristup poslovanju.

Rent a car

Nudimo preko 40 automobila, uz neograničenu kilometražu, bez depozita, bez skrivenih troškova. Posvećeni potrebama klijenata, naš tim je na raspolaganju 24/7.

Stan na dan

Potreban Vam je odmor na par sati, dan ili duže u Podgorici? U ponudi imamo garsonjere, jednosobne i dvosobne stanove na najatraktivnijoj lokaciji u gradu. Svi stanovi su u potpunosti opremljeni tako da Vaš odmor može odmah da počne.

Pravno savjetovanje

U saradnji sa notarskim i advokatskim kancelarijama u Crnoj Gori, nudimo Vam pravnu zaštitu pri kupoprodaji nekretnina, pouzdano, sigurno i u najkraćem roku.

Procjena nekretnina

Potrebna Vam je procjena imovine? U našem timu rade licencirani ovlašceni procjenitelji koji Vam stoje na raspolaganju.

Osiguranje nekretnina

Bilo da ste zakupac ili vlasnik, obezbjedite Vašoj nekretnini adekvatnu zaštitu i sigurnost. Naš tim će u saradnji sa osiguravajućim kućama pripremiti najbolju ponudu za Vas, kako bi Vaš dom bio sigurna luka za Vas i Vašu porodicu.

Geodetske usluge

Želite da legalizujete svoj objekat ili da izvršite parcelaciju zemljišta? U saradnji sa inženjerima geodezije vršimo usluge za katastar nepokretnosti, izradu projektne dokumentacije i praćenje građevinskih radova.

Projektovanje

Potrebno Vam je projektovanje i izvođenje radova u stanu, kući, poslovnom prostoru ili drugom objektu? Olakšajte sebi i prepustite profesionalcima da to urade za Vas. U saradnji sa licenciranom firmom bezbrižni preuzmite ključ u ruke.

Fotografisanje i snimanje nekretnina

Naš tim posjeduje profesionalnu opremu sa kojom će Vašu nekretninu prikazati u najboljem svijetlu. Dobre fotografije su često ključan razlog zbog čega se klijeti odluče da pogledaju neku nekretninu.

Fotografisanje i snimanje nekretnina iz drona

Kako bi Vašu nekretninu prikazali na najbolji mogući način, nudimo Vam besplatno fotografisanje i snimanje nekrentnina iz drona. Kadrovi iz vazduha omogućavaju da bolje sagledamo polozaj nekretnina, ali i da uvidimo nekretninu iz druge perspektive.

Fotografisanje i snimanje nekretnina sa 360 kamerom

Koliko puta ste potrošili čitavo prepodne da fizički pogledate stanove? Virtualne ture sačinjene od fotografija koje prikazuju pogled iz svakog ugla, bez potrebe da fizički prisustvujete, odvešće Vas u svaku prostoriju kao da se fizički u tom trenutku nalazite na tom mjestu.

Dizajn enterijera

Ukoliko želite da renovirate/opremite Vašu kuću, stan, sobu ili poslovni prostor, imamo tim dizajnera koji će svaku Vašu ideju pretvoriti u skladno dizajniran prostor. Prepustite se profesionalcima i uživajte u prostoru po vašoj mjeri.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms