- 
Arabic
 - 
ar
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Turkish
 - 
tr
Serbian
 - 
sr

BROJ 1 AGENCIJA ZA NEKRETNINE PODGORICA

TALUMA MONTENEGRO

TALUMA MONTENEGRO je agencija za nekretnine koja se sa predanošću bavi prometom nekretnina u Crnoj Gori. Naša izvršna direktorica, Marija Lekić Krunić, sa dugogodišnjim iskustvom u ovom sektoru i bogatim iskustvom u inostranstvu, donosi svjetski pristup poslovanju na crnogorsko tržište nekretnina.

Naša vizija je da postanemo sinonim za nekretnine i da postavljamo visoke standarde u svojoj industriji. Želimo da kreiramo najbolji pristup poslovanju i zadovoljimo potrebe kako naših klijenata.

TALUMA MONTENEGRO predstavlja vodeću agenciju za nekretnine u Crnoj Gori, sa strateškim fokusom na profesionalnost, sigurnost i odgovornost.

Naš tim čine mladi, kreativni i predani stručnjaci iz oblasti nekretnina, marketinga i informacionih tehnologija. Ulažemo u marketing, znanje i razvoj poslovanja kako bismo osigurali brze i uspješne transakcije za naše klijente. Našu kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Transparentnost je osnovni princip našeg rada, i trudimo se da pružimo tačne informacije, korisne savjete i efikasnu korisničku podršku.

Naša ponuda obuhvata širok spektar nekretnina, uključujući stanove, kuće, vile, zemljišta, lokale i poslovne prostore, kako za prodaju tako i za iznajmljivanje. Bez obzira tražite li garsonjeru, jednosoban, dvosoban ili trosoban stan, luksuznu nekretninu ili nekretninu na crnogorskom primorju, mi smo tu da vam pomognemo da pronađete savršeno rješenje.

Naša agencija za nekretnine sa sjedištem u Podgorici, ul. Radoja Dakića 20, City Kvart, se s ponosom ističe kao najbolji izbor za sve vaše potrebe u vezi sa nekretninama u Crnoj Gori.

Kada birate agenciju za nekretnine, izaberite nas – lidera u industriji, posvećenog ostvarivanju vaših ciljeva i obezbjeđivanju najboljih uslova.

Uz TALUMA MONTENEGRO nekretnine postaju više od investicije, postaju vaša budućnost.

taluma montenegro agencija za nekretnine crna gora

Marija Lekić Krunić, izvršna direktorica

Ja sam Marija Lekić Krunić, izvršna direktorica agencije za nekretnine TALUMA MONTENEGRO DOO.

Zahvaljujući svom dubokom interesovanju za putovanja i poslovnu angažovanost, imala sam priliku da se upustim u avanture širom svijeta i steknem neprocjenjivo iskustvo poslovanja u više od 40 različitih zemalja.

Tokom dugogodišnjeg rada sa ljudima u Crnoj Gori, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, kao i kroz saradnju sa stranim klijentima i investitorima, stekla sam dragocjeno iskustvo koje mi pomaže da prepoznam i zadovoljim želje klijenata. Moj cilj je omogućiti im da brzo i jednostavno pronađu savršenu nekretninu.

Tokom dugogodišnjeg rada sa ljudima u Crnoj Gori, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, kao i kroz saradnju sa stranim klijentima i investitorima, stekla sam dragocjeno iskustvo koje mi pomaže da prepoznam i zadovoljim želje klijenata. Moj cilj je omogućiti im da brzo i jednostavno pronađu savršenu nekretninu.

Inspirisana željom da prenesem znanje i iskustvo koje sam stekla u inostranstvu na crnogorsko tržište nekretnina.

Naš rad se temelji na svjetskim standardima, što omogućava profesionalnu, sigurnu i odgovornu saradnju sa našim klijentima. Zahvaljujući tome postala je broj 1 agencija za nekretnine u Crnoj Gori, prema ocjenama mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.

Smatram da je ključ uspjeha upornost, kontinuirana potraga za inovacijama, autentičnost i konstantna motivacija našeg tima.

marija lekić krunić
marija lekić krunić

NAŠE USLUGE

Prodaja i izdavanje nekretnina

Taluma Montenegro je vodeća kompanija u oblasti kupoprodaje i izdavanja nekretnina u Crnoj Gori. Osnovana sa ciljem da donese nov, legalan, kvalitetan, profesionalan i svjetski pristup poslovanju.

Rent a car

Nudimo preko 40 automobila, uz neograničenu kilometražu, bez depozita, bez skrivenih troškova. Posvećeni potrebama klijenata, naš tim je na raspolaganju 24/7.

Stan na dan

Potreban Vam je odmor na par sati, dan ili duže u Podgorici? U ponudi imamo garsonjere, jednosobne i dvosobne stanove na najatraktivnijoj lokaciji u gradu. Svi stanovi su u potpunosti opremljeni tako da Vaš odmor može odmah da počne.

Pravno savjetovanje

U saradnji sa notarskim i advokatskim kancelarijama u Crnoj Gori, nudimo Vam pravnu zaštitu pri kupoprodaji nekretnina, pouzdano, sigurno i u najkraćem roku.

Procjena nekretnina

Potrebna Vam je procjena imovine? U našem timu rade licencirani ovlašceni procjenitelji koji Vam stoje na raspolaganju.

Osiguranje nekretnina

Bilo da ste zakupac ili vlasnik, obezbjedite Vašoj nekretnini adekvatnu zaštitu i sigurnost. Naš tim će u saradnji sa osiguravajućim kućama pripremiti najbolju ponudu za Vas, kako bi Vaš dom bio sigurna luka za Vas i Vašu porodicu.

Geodetske usluge

Želite da legalizujete svoj objekat ili da izvršite parcelaciju zemljišta? U saradnji sa inženjerima geodezije vršimo usluge za katastar nepokretnosti, izradu projektne dokumentacije i praćenje građevinskih radova.

Projektovanje

Potrebno Vam je projektovanje i izvođenje radova u stanu, kući, poslovnom prostoru ili drugom objektu? Olakšajte sebi i prepustite profesionalcima da to urade za Vas. U saradnji sa licenciranom firmom bezbrižni preuzmite ključ u ruke.

Fotografisanje i snimanje nekretnina

Naš tim posjeduje profesionalnu opremu sa kojom će Vašu nekretninu prikazati u najboljem svijetlu. Dobre fotografije su često ključan razlog zbog čega se klijeti odluče da pogledaju neku nekretninu.

Fotografisanje i snimanje nekretnina iz drona

Kako bi Vašu nekretninu prikazali na najbolji mogući način, nudimo Vam besplatno fotografisanje i snimanje nekrentnina iz drona. Kadrovi iz vazduha omogućavaju da bolje sagledamo polozaj nekretnina, ali i da uvidimo nekretninu iz druge perspektive.

Fotografisanje i snimanje nekretnina sa 360 kamerom

Koliko puta ste potrošili čitavo prepodne da fizički pogledate stanove? Virtualne ture sačinjene od fotografija koje prikazuju pogled iz svakog ugla, bez potrebe da fizički prisustvujete, odvešće Vas u svaku prostoriju kao da se fizički u tom trenutku nalazite na tom mjestu.

Dizajn enterijera

Ukoliko želite da renovirate/opremite Vašu kuću, stan, sobu ili poslovni prostor, imamo tim dizajnera koji će svaku Vašu ideju pretvoriti u skladno dizajniran prostor. Prepustite se profesionalcima i uživajte u prostoru po vašoj mjeri.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms